söndag, mars 09, 2008

Swedish Rock magazine interview


Ja jävlar i nacken. The Sonics är återförenade och för att fira det kan vi stolt skryta med en exklusiv intervju, antagligen den första svenska någonsin. Det ni.
Vi tyckte även det var dags att reda ut vissa saker med albumaktuella Caesars. The Mars Volta har ställts mot väggen. Sen har vi åkt runt i Stockholm med The Kills, haft besök av Danko Jones på kontoret, träffat Von Bondies på krogen och käkat falafel med Sista Sekunden.

Ja, och det är bara en liten del av det 108 sidor feta numret. Andra band du kan läsa om är t.ex. Pierced Arrows, Sahara Hotnights, CPC Gangbangs, Coathangers, Masshysteri, The Makeouts, SixFtHick, Hästpojken, The High Hats, Millencolin och Ian St Pee.

Som ni kommer att märka så innehåller numret även en del nyheter. Sen har vi ett helt nytt format. Vi även utvecklat innehållet i tidningen, vilket vi kommer fortsätta att göra. Dels har vi snackat med Love Eneroth, ett av Sveriges främsta skateproffs. Sen har vi åkt till Paris och gjort ett resereportage utan någon som helst research. Du kan läsa om konstnären Pär Strömberg och massa annat bra.

Du får även en affisch i tidningen. På ena sidan har du en tavla av Pär Strömberg och på andra har du The Hellacopters.

Så alltså den 18 mars landar DZ i butiker runt om i landet!

RELEASEPARTY
Den 20 mars har vi releaseparty för numret tillsammans med The Hellacopters. På scen hittar ni bland annat The Robots, The High Hats och Masshysteri. För mer info se www.debaser.se